Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.  Mochten wij om wat voor reden dan ook niet spoedig kunnen leveren, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 7,25 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bezorgen

Grote artikelen zoals meubels kunt u zelf afhalen bij onze winkel. Wij adviseren om dekens en/of ander beschermmateriaal mee te nemen om beschadigingen tijdens het vervoeren te voorkomen. 

Een meubel kan ook bezorgd worden. In de regio bezorgen wij uw meubel. Bij grotere afstanden werken wij samen met een extern transportbedrijf.  De kosten van bezorging zijn afhankelijk van het afleveradres. U kunt de kosten via email of telefonisch bij ons opvragen.

 

© 2013 - 2024 Ús hûs ús thús | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel