(Bijzet)tafels

 • Stoere teakhouten sidetable *VERKOCHT*
  Stoere teakhouten sidetable *VERKOCHT*

  Prachtige zware kwaliteit sidetable. Erg mooi in een stoere/sobere inrichting. De sidetable is behandeld met onze beits in de kleur swart hout. Deze zwarte beits geeft de sidetable een mooie stoere uitstraling!

  De maten…

 • Oud grenen eettafel
  Oud grenen eettafel

  Mooie stoere robuuste eettafel. Het onderstel is geschilderd met krijtverf in een warme taupetint. Het blad hebben we vergrijsd met onze driuwhout beits.

  De maten zijn:Lang 205 cmBreed 90 cm

  € 395,00
 • Landelijke sidetable/eettafel
  Landelijke sidetable/eettafel

  Deze mooie oud grenen tafel is geschilderd met krijtverf kleur drek. Het blad hebben we vergrijsd met de driuwhout beits. Het meubel kan gebruikt worden als sidetable maar is ook grschikt als eettafel in een kleinere…

  € 195,00
 • Mooie landelijke sidetable *VERKOCHT*
  Mooie landelijke sidetable *VERKOCHT*

  Het onderstel van deze prachtige sidetable is geschilderd met krijtverf in onze kleur iere moarn. Het boven en onderblad hebben een warme vergrijzde uitstraling gekregen door het gebruik van onze driuwhout beits.

  De sidetable…

 • Leuke ronde tafeltjes *TE BESTELLEN*
  Leuke ronde tafeltjes *TE BESTELLEN*

  Deze tafeltjes zijn als set leuk als vervanger van de traditionele salontafel. Door het gebruik van onze driuwhout beits krijgen ze een mooie verweerde uitstraling. Het kleinste tafeltje kost € 45,- en de grote kost € 49,-.

 • Stoere koloniale eettafel/sdetable
  Stoere koloniale eettafel/sdetable

  Mooie strakke stoere tafel. Het onderstel is geshilderd met krijtverf in onze kleur rikke griis. Het blad en de lades hebben we behandeld met zwarte beits. Dit geeft de tafel een stoere uitstraling.

  De maten zijn:Lengte 180…

  € 295,00