Restyle inspiratie

Wie zelf meubels gaat restylen kan hier inspiratie opdoen!

Het zijn meubels die we hebben gerestyled voor onze winkel of voor klanten (klik hier). De gebruikte verven en beitsen zijn te koop in onze winkel. Natuurlijk kunnen wij de producten ook naar u toe sturen!

per pagina
 • Stoere kabinet kast
  Stoere kabinet kast

  Prachtige grenen kabinet kast. De binnenkant is geschilderd met een matte verf in de kleur iere moarn. De buitenkant hebben we behandeld met zwarte krijtverf. Dit geeft de kast een stoere uitstraling.

 • Prachtige massief teakhouten buffetkast
  Prachtige massief teakhouten buffetkast

  Deze mooie robuuste buffetkast is geschilderd met krijtverf in onze kleur wiet sân. Dit is een mooie warme taupetint. Een prachtige blikvanger in uw huis!

  De maten zijn:Hoogte 220 cmBreedte 156 cm

 • Stoere kast met gaas
  Stoere kast met gaas

  Deze unieke eiken kast is aan de buitenkant geschilderd met krijtverf in de kleur mos griis. De binnenkant kreeg de kleur drek. De binnenkant hebben we geschilderd met matte verf. Het gaas geeft de kast een stoer landelijke…

 • Landelijke ladekast
  Landelijke ladekast

  Deze landelijke ladekast krijgt een stoere uitstraling door de verweerde houten lades. De buitenkant van de kast is behandeld met krijtverf in onze drek kleur.

 • Uniek oud grenen kabinet
  Uniek oud grenen kabinet

  Een blikvanger in uw huis! Deze prachtige oud grenen kast hebben we geschilderd met onze krijtverf in de kleur wiet sân. De kast is in prima staat en is nog voorzien van het oorspronkelijke beslag.

 • Prachtige garderobekast
  Prachtige garderobekast

  Deze unieke eiken garderobekast zal prachtig staan in een grote hal. De onderkast heeft twee deurtjes met daarachter veel opbergruimte. Het bovenste deel van de kast is voorzien van een roede en stoere haken op de achterwand.

  De…

 • Strak landelijk dressoir
  Strak landelijk dressoir

  Dit strakke dressoir heeft een landelijke uitstraling gekregen door de behandeling met krijtverf. De gekozen kleur is noflik griis. Het blad is afgewerkt met de driuwhout beits. Mooie kast om veel spullen in op te bergen.

  De…

 • Stoere landelijke ééndeurskast
  Stoere landelijke ééndeurskast

  Deze stoere teakhouten kast is voorzien van legplanken. De buitenkant is geschilderd met zwarte krijtverf. Daarna is kast behandeld met een grey wash. Dit geeft de kast een prachtige doorleefde uitstraling.

 • Mooie grenen ladekast
  Mooie grenen ladekast

  Deze prachtige ladekast is geschilderd met een matte verf in de kleur mos griis. Het blad hebben we behandeld met een zwarte beits. Dit geeft de ladekast een stoere uitstraling.

 • Strak landelijke buffetkast
  Strak landelijke buffetkast

  Prachtige sfeervolle buffetkast met veel opbergruimte. De buitenkant is geschilderd met een matte verf in een warme grijstint ûnwaarsloft. De binnenkant kreeg een zachte taupetint klaai.

 • Robuust landelijk dressoir
  Robuust landelijk dressoir

  Prachtig stoer dressoir met massief houten lades! De onderkant is geschilderd met krijtverf in de kleur drek. Het blad is behandeld met onze driuwhout beits. Deze beits geeft het grenen hout een mooie vergrijsde uitstraling. De…

 • Stoere eiken kast
  Stoere eiken kast

  Mooie stoere kast met veel opbergruimte. De kast is geschilderd met matte verf in de kleur wiet sân. Dit is een warme taupetint. Prachtige kast voor een stoer landelijk interieur!

per pagina