Kasten

artikelen per pagina
 • Stoere vitrinekast
  Stoere vitrinekast

  Prachtige stoere vitrinekast. De buitenkant is geschilderd met krijtverf in onze kleur noflik griis. De deuren en planken kregen de kleur skier griis. Voor het mooie contrast gebruikten we hiervoor matte verf.

  De maten zijn:Hoog…

  € 375,00
 • Stoere driedeurs kast
  Stoere driedeurs kast

  Deze prachtige stoere hang-/legkast is bewerkt met krijtverf (ûnwaarsloft) en beits. Dit geeft de kast een mooie doorleefde uitstraling. De kast past mooi in een stoer landelijke inrichting!

  € 495,00
 • Mooie hoge ladekast *VERKOCHT*
  Mooie hoge ladekast *VERKOCHT*

  Deze prachtige hoge ladekast is geschilderd met matte verf in een warme grijstint. De kast heeft veel opbergruimte. Mooi in een stoer landelijke inrichting.

  De maten zijn:
  Hoogte 131 cm
  Breed 96 cm
  Diep 50 cm

 • Smalle hoge ladekast *VERKOCHT*
  Smalle hoge ladekast *VERKOCHT*

  Bijzonder model kast dat door de afwerking een stoer uiterlijk heeft gekregen. De kast is eerst geschilderd met krijtverf (onze kleur skier griis) en daarna bewerkt met beits. Een mooie kast die weinig ruimte inneemt maar wel veel…

 • Prachtige oud grenen kast
  Prachtige oud grenen kast

  Deze mooie oud grenen tweedeurskast is behandeld met krijtverf in onze kleur wiet sân. Dit is een warme taupetint. De kast heeft meerdere legplanken. Prachtig in een landelijk interieur!

  De maten zijn:Hoog 203 cmBreed 110 cm…

  € 495,00
 • Stoer eiken kastje *VERKOCHT*
  Stoer eiken kastje *VERKOCHT*

  Dit eiken kastje heeft een mooi strak model. De kast is geschilderd met zwarte krijtverf en daarna te behandeld met grijze beits.

  De maten zijn:
  Breed 112 cm
  Diep 57 cm
  Hoog 80 cm

 • Landelijke eiken buffetkast *GERESERVEERD*
  Landelijke eiken buffetkast *GERESERVEERD*

  Deze mooie stoere buffetkast geeft veel opbergruimte. De buitenkant van de kast is geschilderd met krijtverf in onze kleur mosk griis. De binnenkant van de bovenkast hebben geschilderd met matte verf in de kleur drek.

  € 395,00
 • Sfeervol dressoir
  Sfeervol dressoir

  Dit mooie dressoir in landelijke stijl is geschilderd met krijtverf in onze kleur jiske griis (warme grijstint). Het blad en de lades hebben we gebeitst met driuwhout beits.

  € 295,00
 • Stoer landelijk dressoir
  Stoer landelijk dressoir

  Het massief eiken dressoir heeft een stoere uitstraling gekregen door het gebruik van de zwarte krijtverf, kleur pikketsjuster. Het blad en de lades zijn behandeld met de beits zwart hout. Dit geeft het dressoir nog een stoerdere…

  € 295,00
 • Unieke ladekast *VERKOCHT*
  Unieke ladekast *VERKOCHT*

  Deze ladekast valt op door zijn mooie vorm. De voorkant van de kast en het blad hebben een mooie ronding. Door de lades en het blad te behandelen met onze "driuwhout" beits krijgt de kast toch een stoere uitstraling. De rest van…

 • Stoere eiken kast
  Stoere eiken kast

  Deze unieke kast is volledig massief en gemaakt van geborsteld eikenhout. De kast is geschilderd met onze krijtverf ûnwaarsloft. Een prachtige kast voor een stoer interieur.

  De maten zijn:Onderkast:Breed 104 cmDiep 55 cmHoog 63…

  € 395,00
 • Stoere kast *VERKOCHT*
  Stoere kast *VERKOCHT*

  Deze prachtige massief eiken kast is geschilderd met krijtverf in onze kleur skier griis. Dit is een mooie warme antraciet tint. De kast past prachtig in een stoer landelijke inrichting.

  De maten zijn:Hoog 152 cmBreed 89 cm (met…

artikelen per pagina